Tatranská Prestige Tour štartuje už budúci mesiac

5 rôznych behov, 5 unikátnych medailí, 5 lokalít – aj o tom je Tatry v pohybe Prestige Tour 2016

Prvým podujatím seriálu je beh CITY TRAIL, ktorý odštartuje 7.5.2016 z Nového Smokovca. Tento beh je v rámci Prestige Tour novinkou a dopĺňa ďalšie, už tradičné behy v tatranskom regióne. „ Chceli sme ponúknuť milovníkom aktívneho pohybu program už od prvých májových víkendov.“ hovorí Lucia Dubielová, výkonná riaditeľka Združenia cestovného ruchu Vysoké Tatry. „Tentokrát sme vsadili na spojenie mesta s horami. CITY TRAIL bude atraktívny beh, ktorý prevedie účastníkov rozmanitými zákutiami Smokovcov. Na trase sa vystriedajú rôzne povrchy a na pretekárov čaká i kopcovitý terén,“ dodáva. Štandardná  dĺžka trasy je 8 km, pre menej zdatných účastníkov organizátori pripravili aj kratší, nenáročný okruh. Preteky na 8 km sú určené aj pre všetkých priaznivcov nordic walking. Štart  je plánovaný o 11:15 hod. z areálu Kúpeľov Nový Smokovec. Súčasťou podujatia bude  bohatý sprievodný program pre deti i dopelých.

Tatry v pohybe Prestige Tour 2016 zaujme nielen rozmanitosťou behov, ale aj novou kolekciou účastníckych medailí,“ hovorí Viera Halásová, jedna z organizátorov podujatia. “Minulý rok sme zaznamenali obrovský záujem o medailové kolekcie, tak sme ich tento rok ešte vylepšili,“ dodáva.

Súčasťou Tatry v pohybe Prestige Tour 2016 je 5 behov v 5 lokalitách:

7.5.2016  CITY trail, Nový Smokovec
17.6.2016 Night Run (Tatry Running Tour), Štrbské Pleso
10.7.2016 Malý Štrbský Maratón, Štrba
16.7.2016 Memoriál Jána Stilla, Nová Lesná
1.9.2016 Podtatranský Polmaratón, Poprad, Svit

Registrácia na všetky podujatia je nutná prostredníctvom internetovej stránkywww.tatryvpohybe.sk. Z dôvodu pohybu účastníkov po národnom parku je maximálny počet štartujúcich obmedzený.

Zdieľajte článok

Vyhľadávanie
Zrušiť filter